A mindig megbízható Mitsubishi Electric Zubadan/Ecodan split hőszivattyú

A jövő fűtésre alkalmas berendezései a hőszivattyúk. Mindenféleképpen jó megoldás lehet, akár fűtésre, akár hűtésre szeretnénk őket használni.

A hőszivattyús rendszerek vonhatnak el energiát:

  • levegőből
  • vízből
  • talajhőből,
  • de ezek keveréke is lehet egy hőszivattyús rendszer.

A hőszivattyús rendszerek energiatakarékosak, a legtöbb berendezés megkapja az A+++ energiatanústvány besorolást. Ezek a berendezések nem csak új rendszerekként működhetnek, de integrálhatóak is a régiekhez.

Természetesen minden esetben fontos a helyzetfelmérés. Hiszen akadnak kivételek, amikor nem lehet az új rendszert a régire alkalmazni. Ilyen esetekben újra kell tervezni a fűtés-hűtés megszervezését.

Split hőszivattyúk

A split hőszivattyúk kültéri egysége hasonlít a klímák kültéri egységére

A split hőszivattyú „split” megnevezése arra utal, hogy két külön részből áll a berendezés a monoblokkal ellentétben például.

Mitsubishi Electric Zubadan/Ecodan split hőszivattyú

Ez a modell is A besorolású, működési tartománya -28 és +46 fok között van. Van rajta szabályozó LCD kijelző, 300 literes tartállyal rendelkezik. A maximális kilépő hőmérséklete 60 fok.

Amennyiben úgy érzi, még szüksége lenne információra a split hőszivattyúkat illetően, keresse fel a Klímagyár weboldalát. A cég nem kizárólag értékesítéssel, de berendezések tisztításával és beszerelésével is foglalkozik.

Kérjen ajánlatot még ma és döntsön Ön is az energiahatékonyság mellett!