Rólunk mondták

Célunk a PolishAngel termékek felhasználásával minőségi munka végzése. Éppen ezért Ügyfeleink véleménye fontos számunkra, sosem mulasztjuk el megkérdezni őket.

  Rabóczki úr gyors,pontos és nagyon megbízható! A Polis Angel termékek elváráson felül teljesítettek. Könnyű vele dolgozni és csodás eredményeket lehet elérni. Még a hozzám hasonló amatőröknek is...:) Ajánlom Mindenkinek Rabóczki urat és a Polish Angelt!

  thumb Gábor Szajcz
  9/17/2018

  5 star review  Már hosszú évekre nyúlik vissza Rabóczki úrral az autó kozmetikai ismeretségünk.Több autónkat polírozott,kerámiázott át a hosszan tartó autófényezés védelmének érdekében. Magas fokú szakmai tapasztalatában bízva, nemrég újra a segítségét kértem. Eddigi munkáihoz hasonlóan ismét egy csodát adott ki a kezei közül. Az általa használt magas minőségi igényeket kielégítő termékeknek is köszönhetően az autóm fényezésének kisebb javítása, polírozása és teflonozása hihetetlen eredménnyel lepett meg. Még engem is, akinek már volt tapasztalata benne hogy Rabóczki úr és a felhasznált termékek mire képesek. Mindenkinek csak javasolni tudom, ha igényes és megbízható munkát vár el a mestertől.

  thumb Róbert Hajdu
  9/14/2018

  Egy megvasarolt tesztautot vittem kezelesre, amin mar volt par karc meg szennyezodes - de ennek most mar nyoma sincs! 🙂 A Polish Angel termekek meglepoen magas minoseget kepviselnek a szakertelem es a hozzaallas pedig a legmagasabb szinten vannak. Igy csak az dolgozik akinek ez a szenvedelye, nem a munkaja.

  thumb Kálmán Mihálkovits
  9/13/2018

  5 star review  Nagyon elégedett vagyok! � Az autóm lámpája szebb lett mint új korában. � Nagyon precíz munkát kaptam! Csak ajánlani tudom!!!

  thumb Mária Klujber
  9/13/2018

  Még csak hasonló minőségű termékekkel sem találkoztam a piacon! Minden anyag prémium minőséget képvisel! Eszemben sincs mással dolgozni,mert a Polishangel termékeivel földöntúli a végeredmény!!

  thumb Tamás Varró
  9/10/2018

  Maximalizmus és precizitás!Sem szavak, sem fotók nem adják vissza azt amit az autóm külsőleg és belsőleg kapott! Laikusként is szembetűnő a különbség, csak ajánlani tudom igényes autósoknak!

  thumb Heni Bik
  9/09/2018

  5 star review  Két hete jártam Rabóczki Úrnál, a polírozás rejtelmei elsajátítása céljából.. Nagyon profi a szakmában, igazi fanatikus.. Az alapoktól indulva mindent nagy türelemmel elmagyarázott illetve bemutatott. Rengeteg tippet-trükköt tanultam az autóápolással kapcsolatban.. Ezt megelőzően több alkalommal vásároltam Nála Polishangel termékeket, melyekkel szintén nagyon elégedett vagyok.. Mindent összevetve, maximálisan ajánlom mindenkinek..

  thumb Imre Papp
  6/20/2018

  5 star review  Teljesen elégedett voltam, nagyon sok információt kaptam. Még visszatérek. �

  thumb Zsolt Tony Bodnár
  5/30/2018

  5 star review  Tegnap POLIRMASTER-nél jártam. Autóm komplex kezelést kapott Polishangel termékeivel, melyek prémium minőségű termékek képviselnek. A végeredmény gyönyörű fény és mélyreható fekete színárnyalatú lett. Igényes és precíz munka, a szakmai hozzáértés első osztályú. Mindenkinek ajánlani tudom! Még egyszer is köszönöm a minőségi munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Csillagos 5

  thumb András Maternik
  5/02/2018

  5 star review  Komplex kezelést kapott az autóm a Polishangel termékeivel, melyek prémium minőséget képviselnek. A végeredmény káprázatos lett! Gyors és precíz munka, a szakmai hozzáértés páratlan. Mindenkinek ajánlani tudom! Ezúton is köszönöm mégegyszer az élményt, amit az autó látványa okoz.

  thumb Zám Péter
  4/15/2018

  5 star review  A kipróbált szett szinte hihetetlen modon dolgozik nem hittem volna hogy ennyi év útán meg tud lepni valami eddig is imádtam a munkámat, de most szerelmes vagyok, köszönöm szépen a POLIR MASTER nek a tegnapi napot. By:2boyz premium car cosmetics

  thumb Miklós Kristóff
  4/15/2018

  5 star review  A ki próbált anyagok elképesztően PROFIK. A forgalmazó nagyon segítőkész és rugalmas. Ajánlom Mindenkinek.

  thumb Bihari János
  4/15/2018

  5 star review  Profi cuccok egy profi embertől! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

  thumb Lénárd Trucz
  3/19/2018

  5 star review  Awesome

  thumb Naser Mustafa
  7/08/2014