Autó waxolás

Amennyiben relatíve új autónk van, vagy csak csupán nagyon jól megőrzött és ápolt gépjárművel büszkélkedhetünk, akkor könnyű dolgunk lesz, mert ekkor csupán az állapot megőrzésére kell törekednünk. A veszélyforrásokat a természet és a környezet káros hatásai mellett, a rossz mosási technikák jelenthetik, amelyekből adandóan karcok keletkezhetnek. A savas eső, só, por, madárürülékek és leginkább az UV sugárzás ellen, a waxolás a megoldás, amelyet abból a célból alkalmaznak, hogy megóvják a még jól állapotban lévő felületeket, avagy az egész autót.
Waxok használata nélkül autónk fényezése gyorsan elveszíti fényét. Oxidálódni, tehát mattulni kezd, a fémpor korróziójának következtében, pedig szó szerint apró pontokban átlyukad. Elhanyagolt autók fényezésén már 1-2 év után visszafordíthatatlan károsodás tapasztalható.
A waxolással kapcsolatban még fontos kiemelni, hogy minőségi termékek alkalmazásával, hosszú távon anyagilag is jobban járunk. Ám mindezen túl, a waxolásnak az igazi célja, hogy szemet gyönyörködtető változást hozzon az Ön autójára.

autó waxolás

autó waxolás

Az autó waxoláshoz a következő PolishAngel termékeket ajánljuk:

Carnauba Wax Red Opal

Carnauba Wax Red Opal

Carnauba Wax Black Wulfenite

Carnauba Wax Black Wulfenite

Centurion

Centurion