Lehetséges a karc eltüntetés autó polírozással? Természetesen igen, a kérdés inkább az, hogy mind ezt mennyiért kaphatjuk meg? Mert bár mindenki szereti, ha szép az autója, nem mindegy, hogy az autó karc polírozás mennyibe kerül. Sokszor azért vonakodnak emberek políroztatni az autójukat, mert attól tartanak, hogy a lakkréteg ezzel megsemmisül és sérül az autó. Ez viszont nincs így! Az autó karc polírozás által 4-5 mikronnyi réteg kerül leválasztásra, ahol a legfelső festék réteg 100 mikron vastagságú. Éppen ezért képes a polírozás arra, amire kitalálták. A karc eltüntetés autó polírozással tehát egy járható, valid és nem mellesleg megtérülő befektetés. Legalább is, ha a szépérzékünk és a megjelenésünk fontos a számunkra.

Milyen fajta autópolírozást vállal a Polish Angel?

Két fajta autó polírozással foglalkozunk:

  • Fényesítő: Ezt javarészt az apróbb karcok és szennyeződések eltávolításakor használjuk. Az első lépés minden esetben egy alapos autómosás, hisz enélkül csak tovább karcoljuk az autót. Ezt követi a valódi munka, amikor is felvisszük a polírozó pasztát a felületre, amit eldolgozunk egy speciális polírozógéppel. Ahhoz, hogy a tökéletes csillogás létrejöjjön és a karcok eltűnjönek az autó minden apró pontján elvégezzük ezt. Ennek köszönhető, hogy a gépjármű visszanyeri teljes pompáját. Ezt az eljárást azonban abban az esetben ajánljuk, ha viszonylag új autóval rendelkezik vagy nem túl rég végeztek rajta mély polírozást. Így már az autó karc polírozás nem csak álom hanem valóság lett.
  • Több fázisú: Ez az úgynevezett mély autópolírozás javaslunk, amennyiben komolyabb karcolásokkal kell megharcolnunk. Természetesen az első lépés itt is autómosás. Az ilyen jellegű sérülések három fázisú polírozást igényelnek. Az első fázisban durvább, a másodikban közepes, míg az utolsó fázisban már egészen finom szemcséjű polír pasztát használunk.

Reméljük, hogy sikerült egy kicsit komolyabb rálátást adnunk arra, hogy a karc eltüntetés autó polírozással igazából jó dolog és hasznos is.