Miért érdemes cégünket választania autófényezéshez?

A mindennapi autóhasználat velejárója, hogy váratlan, nemkívánt karcok és kopások jelennek meg járművünkön. Emberfüggő, hogy ilyen esetben az adott személy hogyan reagál. Vannak, akik mit sem törődnek vele és akadnak olyanok is, akik házilag próbálják orvosolni a problémát. Mi együket se javasoljuk! A karcmentes, ragyogó autó magabiztos külsőt biztosít tulajdonosának is, azonban saját kezűleg, kellő tapasztalat hiányában többet ér szakértő segítségét kérni. Enélkül sajnos többet árthat járművének, mint segítene, mivel a házi autó polírozás sokszor egyenetlen vagy akár hologramos fényezéshez vezet.

A PolishAngel sokéves tapasztalattal rendelkezik az autókozmetika világában, így bármilyen autófényezést érintő problémával kapcsolatban segíteni tudunk!

Milyen autó polírozási opciók találhatók kínálatunkban?

  • Fényesítő
  • Több fázisú

Cégünk a karcok mélységétől, a kopás és szennyeződések mértékétől függően fényesítő és több fázisú autó polírozást is biztosít.

Melyik típusú autófényezésre van szüksége?

Fényesítő autó polírozásunk azok számára ajánlott, akik fiatal, új autóval rendelkeznek vagy gépjárművük nem rég esett át több fázisú fényezésen. Fényesítés során enyhe, finom szemcsés polírozó pasztát használunk, amit speciális polírozógéppel dolgozunk el. Ennek köszönhetően a kisebb karcok, kopások könnyedén eltűnnek, autója pedig csillogni fog.

A több fázisú autó polírozást olyan esetben ajánljuk, ha mély karcolásokat, komolyabb szennyeződéseket, kopásokat szeretne eltűntetni. Ekkor három fázisban végezzük az autófényezést. Először durvább polírozó pasztával, majd fokozatosan egyre enyhébbel. Így lépésről lépésre tűnnek el a sérülések. Az eredmény pedig mutatós lesz, mintha soha nem is lett volna karcolás rajta!

Szakembereink jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, munkájuk eredményeképp autója visszakapja eredeti ragyogását. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg kínálatunkat!

Ha autófényezésre van szüksége, akkor keresse bizalommal a PolishAngelt!